Als Quakers lopen wij samen met Pax bij de Feminist March in Amsterdam. Hieronder meer informatie.

Wanneer?

5 maart 2023

Waar?

De Dam, Amsterdam

Hoe laat?

13:00

Hoe laat verzamelen?

12:25

Waar verzamelen?

Bij het metrostation voor de centrale ingang van Amsterdam Centraal

Waarom? Vrede, vrijheid en democratie kunnen alleen bestaan in een gelijke wereld! Wanneer niet alle genders meegenomen worden in vredesprocessen, ontstaat er onstabiele vrede die makkelijk kan breken. Daarom organiseert PAX een Vredesblok tijdens de nationale Feminist March. Dan gaan we samen de straat op voor feministische vrede en steunen wij activisten wereldwijd die zich inzetten voor democratie, vrijheid en mensenrechten! 🪧

💪🏽

Meld je hier aan: https://paxvoorvrede.nl/nieuws/berichten/kom-naar-de-feminist-march-op-5-maart